Konesaumatut peltikatot Salon seudulle ja ympäri Suomen

Kestävät ja tiiviit

KONESAUMATUT PELTIKATOT

Salon seudulle ja ympäri Suomen

Saumattu peltikatto soveltuu kaikkiin rakennuskohteisiin. Huolellisesti ja ammattitaidolla tehtynä saumakatteesta syntyykin tiivein mahdollinen vesikatto. Vesitiiviys perustuu siihen, että koko katon pellityksestä läpiviennit mukaan lukien tulee täysin yhtenäinen, eikä kattopeltiin tule yhtään kiinnikereikää. Saumakatteen edut tulevat parhaiten esiin monimuotoisissa katoissa, mutta harmonisen ulkoasunsa ansiosta se sopii erinomaisesti myös modernin pelkistettyyn arkkitehtuuriin.

Vanhojen rakennusten korjauksissa saumakate on useimmiten ainoa varteenotettava vaihtoehto, kun halutaan säilyttää vanhan talon ilme. Niin uudisrakentamisessa kuin remontoinnissa kannattaa muistaa, että hyvin asennetun teräskatteen käyttöikä on 50-100 vuotta ja kuparista tehtynä jopa useita satoja vuosia.

laaksosen-pelti-ja-ilmastointi-oy-10-800x700

Konesaumakatot valmiiksi profiloituna

Toimitamme peltikattoja sekä kokonaistoimituksena valmiiksi asennettuna, että peltikatteita valmiiksi profiloituna peltisepille ja asennusliikkeille. Asennustöissä teemme kattoihin aina uudet pohjat yhteistyökumppanimme avulla. Näin katosta tulee varmasti kestävä ja vedenpitävä. Käytämme saumakatteissa vain parhaita materiaaleja.

Haluatko laadukkaan katon, joka kestää Suomen vaativissa sääoloissa?