Ilmastointijärjestelmien ja -laitteiden asennus Salon seudulla Siirry sisältöön

Vankalla kokemuksella

ILMASTOINTIJÄRJESTELMIEN
JA -LAITTEIDEN ASENNUS

Suur-Salon seudulla ja ympäristökunnissa

Asennamme laadukkaita ilmastointijärjestelmiä niin asuinrakennuksiin kuin liikekiinteistöihin Suur-Salon alueella. Asennamme pääsääntöisesti korkealaatuisia ilmastointijärjestelmiä, joista löytyy sopiva ratkaisu pieniin ja suuriin tiloihin.

Toimimme korkealaatuisten tuotteiden kanssa ja tarvittaessa valmistamme ilmanvaihtokanaviin erikoispalat ja asennamme ne järjestelmän yhteydessä työkohteeseen. Huolehdimme ilmanvaihtojärjestelmän eri osien, kuten suodattimien oikeaoppisesta asennuksesta, millä varmistetaan laitteen kestävyys.

Olemme toteuttaneet lukuisia ilmastointiasennuksia sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Noudatamme kaikissa asennustöissämme sovittua aikataulua ja teemme työmme kohteen muut käyttäjät sekä ympäristön huomioiden.

Asennustöiden jälkeen huolehdimme loppusiivouksesta, jolloin tuloksena on täysin valmis ilmastointi.

Koneellinen ilmanvaihto uudis- ja saneerauskohteisiin

Erilaiset LTO-järjestelmät (LämmönTalteenOtto) saat myös kauttamme uudis- ja saneerauskohteisiin.

Koneellinen, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtojärjestelmä tulee laittaa nykyään melkein kaikkiin uusiin omakotitaloihin. Myös monissa uusissa kerros- ja rivitaloissa ilmanvaihto toteutetaan vastaavanlaisella huoneistokohtaisella ilmanvaihtolaitteella. Järjestelmässä sekä tuleva että poistuva ilma kulkee ilmanvaihtokoneen kautta. Tuloilmasta suodatetaan epäpuhtaudet, kuten siitepölyt pois ennen huonetiloihin johtamista. Tuloilmaventtiilit järjestetään ”puhtaisiin” tiloihin, kuten makuuhuoneisiin ja oleskelutiloihin, poistoventtiilit taas ”likaisiin” tiloihin kuten keittiöt, WC:t ja pesutilat.

Meiltä saat koko koneellisen ilmanvaihtojärjestelmän luotettavilla laitteilla ja huolellisella työllä, alusta loppuun asti. Myymme ja asennamme mm. Vallox, Swegon ja systemairin järjestelmiä.

Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä vaatii myös säännöllistä huoltoa toimiakseen tehokkaasti. Suodattimet on puhdistettava säännöllisesti ja yleisin vaihtovälisuositus on yksi vuosi. Ilmanvaihtoputkistot suositellaan nuohottaviksi kymmenen vuoden välein. Me autamme sinua myös huoltoon liittyvissä asioissa.

Kysy lisää palvelustamme, sillä jokainen kohde on erilainen ja tarvitsee erilaisen systeemin toimiakseen kunnolla.

vallox
swegon
systemair
Vieritä ylös