Ilmastointihuolto, mittaus- ja säätöpalvelut Suur-Salon seudulla Siirry sisältöön

Vankalla kokemuksella

ILMASTOINTIJÄRJESTELMIEN
HUOLTO-, MITTAUS- JA SÄÄTÖPALVELUT

Suur-Salon seudulla ja ympäristökunnissa

Laaksosen Pelti ja Ilmastointi Oy huoltaa sekä asentamiaan että muita ilmastointilaitteita. Mittaamme järjestelmän ilmanvaihdon ja tarvittaessa säädämme sitä halutulla tavalla. Vaihdamme myös tarvittavat osat, kuten suodattimet.

Säännöllinen ilmastointihuolto ylläpitää ilmastointijärjestelmän toimintaa. Sen yhteydessä huomataan myös mahdolliset puhdistustarpeet. Huoltamaton ja puhdistamaton ilmanvaihtojärjestelmä kerää pölyä, bakteereja ja muita epäpuhtauksia, jotka vaikuttavat haitallisesti paitsi rakennuksen sisäilmaan, myös sen rakenteisiin. Huoltamaton ilmastointikanava saattaa myös aiheuttaa riskin paloturvallisuudelle.

Kun ilmastointilaite on huollettu, ilma kiertää siinä oikein ja puhtaasti. Sisäilman laatu paranee ja liiallinen ilmankosteus vähenee.

Mikäli ilmanvaihtojärjestelmää ei enää voida huoltaa tai korjata toimivaksi, tulemme asentamaan uuden ilmastointijärjestelmän tilalle. Lue lisää ilmastointiasennuksistamme.

Ilmastointien huoltopalvelumme taustalla on alan vuosien kokemus ja tietotaito. Tunnemme niin nykyaikaisten kuin vanhempien laitteiden niksit ja kasvatamme jatkuvasti osaamisalaamme myös ilmastointitöiden parissa.

Vieritä ylös